Extra show voor De Vrienden van Amstel LIVE

    Vanwege het 150-jarig bestaan van organisator Amstel in 2020, heeft de brouwer vandaag een extra show van De Vrienden van Amstel LIVE aangekondigd. De extra show voor de 22e editie van De Vrienden vindt plaats op dinsdag 28 januari. Daarmee komt het totaal op maar liefst 12 shows. De kaartverkoop start aanstaande woensdag 13 november om 10 uur.

    Yvonne de Liefde van organisator Amstel: “Amstel bestaat volgend jaar maar liefst 150 jaar en dat willen we natuurlijk met zoveel mogelijk vrienden vieren. Dat is ook waar we sinds jaar en dag al voor staan: samen met je vrienden proosten. En waar kan dat beter dan in de grootste kroeg van Nederland. We realiseren ons dat de vraag voor De Vrienden altijd groot is en mede daarom hebben we besloten om niet alleen een extra show toe te voegen maar ook voor de overige shows een beperkt aantal kaarten vrij te maken door een aangepaste decorindeling. Met de extra show op dinsdag 28 januari en de vrijgekomen kaarten voor de andere shows kunnen we in totaal zo’n 160.000 bezoekers ontvangen. Daarmee starten we het jubileumjaar op geweldige wijze.”

    De kaartverkoop start aanstaande woensdag 13 november om 10 uur via vriendenvanamstel.nl.

    Afgelopen maand werd bekend dat Nick & Simon, Thomas Acda, BLØF, Chef’ Special, Typhoon en Krezip in januari onderdeel uitmaken van het programma. De komende maanden zal er meer bekend worden over de line-up. De 22e editie van De Vrienden van Amstel LIVE vindt plaats op 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27 januari én 28 januari 2020.