De Vrienden van Amstel Live

In 2022 opent de grootste kroeg van Nederland haar deuren op 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 23 en 24 januari. Achter die deuren zorgen de beste artiesten van Nederlandse bodem opnieuw voor een wervelende show vol verrassingen onder de vertrouwde kroonluchter.

1,7 Miljoen vrienden genieten van de grootste online kroeg van Nederland

Zo’n 1,7 miljoen mensen hebben met volle teugen genoten van de allergrootste online kroeg van Nederland. Gisteravond openden De Vrienden van Amstel LIVE voor het eerst in het 23-jarig bestaan digitaal de deuren. Noodgedwongen; want door alle Covid maatregelen kon er geen publiek in Ahoy worden toegelaten. Dat heeft twintig topartiesten er niet van weerhouden om elkaar tóch op gepaste afstand op te zoeken om Nederland te trakteren op een muzikaal hart onder de riem. En dat werd enorm gewaardeerd; via social media werd met de hashtag #vriendenvanamstel, #vval en #vvals een golf van gezelligheid vanuit heel het land gedeeld.

NAGENIETEN #VVAL2020

Onvergetelijke momenten

 • Twitter

  Het was weer een ouderwetsgezellig avondje. Nog eentje dan.... #vval #vriendenvanamstellive

 • Facebook

  Vrienden, jullie kunnen niet alleen geweldig fietsen... maar ook een fantastisch mooi feestje bouwen! ‪#AGR‬ ‪#onvergetelijk!

 • Twitter

  Wat een enorm mooi cadeau van Amstel aan Nederland. 100% genieten #vval

 • Facebook

  Wat was het toch een gaaf spektakel! Zoveel genoten en me helemaal schor gezongen! Dit is een feestje dat iedereen minimaal 1 x meegemaakt moet hebben. Bedankt voor de top avond #VVAL

Zijn we al vrienden?