Algemene informatie voor deelnemers

  We hebben weer goed nieuws want de eerstvolgende editie Toerversie Amstel Gold Race staat gepland voor 15 april 2023. Ben jij erbij?

   Routes

   Amstel Gold Race Wielershirt

   Het nieuwe jaar vieren is het leukst in een stijlvolle wieleroutfit! En dat kan dit jaar in ons unieke Amstel Gold Race wielershirt! 😍

   De (gepersonaliseerde) shirts worden op bestelling geproduceerd en levering van je wielershirt vindt plaats binnen 4-5 weken. Deelname aan de Toerversie Amstel Gold Race wordt pas echt leuk met een uniek Amstel Gold Race wielershirt met logo en naam van elke deelnemer.

   Bestel en ontwerp jouw wielershirt via 👉 https://bit.ly/3fpwHHN en rijd de Toerversie Amstel Gold Race in stijl!

   tagr wielershirt

    FACILITEITEN

    Bij de startlocatie (Amstel Gold Race Experience, De Leeuwhof 2, 6301KZ in Valkenburg) ontvang je een stuurbordje inclusief chip, een routebeschrijving, sportvoeding en -drank. Op de route zijn diverse verzorgingsposten te vinden met reparatie-inrichting, toiletten, fruit, sportvoeding- en drank en er is medische verzorging aanwezig. Daarnaast is er technische ondersteuning op het parcours en op de verzorgingsposten door herkenbare motorrijders en mecaniciens van Shimano. Op de routebeschrijving die je bij de start ontvangt staan tevens rijwielreparatiebedrijven op de route (of maximaal 1,5 km. vanaf de route). Namens de organisatie zijn er ook motorrijders van Stichting Motard Stein op de routes aanwezig om je van dienst te zijn. Aanwijzingen van deze motards dienen strikt te worden opgevolgd.

    Aan de finish ontvang je een aandenken aan de Toerversie Amstel Gold Race. Van iedere deelnemer worden tevens foto’s onderweg gemaakt en is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met de rondemissen. De foto’s zijn naderhand terug te vinden op je persoonlijke pagina.

     OVERNACHTEN

     In de buurt van de start van de Amstel Gold Race zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. Je vindt hier een aantal accommodaties op een rij. Wees er snel bij, want de meeste locaties zijn snel volgeboekt!

     Let op! Wild kamperen is niet toegestaan! Kamperen mag alleen op officiële kampeerplaatsen. Tevens is het verboden om in de voetgangersgebieden in het centrum van Valkenburg te fietsen.

     Start- en finishlocatie

     • Start

      Amstel Gold Race Experience, Valkenburg aan de Geul

     • Finish

      Valkenburg aan de Geul