Algemene informatie voor deelnemers

  De eerstvolgende editie Toerversie Amstel Gold Race staat gepland voor zaterdag 13 april 2024. Ben jij erbij?

   Routes

   FACILITEITEN

   Bij de startlocatie (Amstel Gold Race Experience, De Leeuwhof 2, 6301KZ in Valkenburg) ontvang je een rugnummer, stuurbordje, een routebeschrijving, sportvoeding en -drank. Op de route zijn diverse verzorgingsposten te vinden met reparatie-inrichting, toiletten, fruit, sportvoeding- en drank en er is medische verzorging aanwezig.

   Daarnaast is er technische ondersteuning op het parcours en op de verzorgingsposten door herkenbare motorrijders en mecaniciens van Shimano. Namens de organisatie zijn er ook motorrijders van Stichting Motard Stein op de routes aanwezig om je van dienst te zijn. Aanwijzingen van deze motards dienen strikt te worden opgevolgd.

   Aan de finish ontvang je een aandenken aan de Toerversie Amstel Gold Race. Van iedere deelnemer worden tevens foto’s onderweg gemaakt en is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met de rondemissen. De foto's kun je naderhand terugvinden via Sportograf.

    OVERNACHTEN

    In de buurt van de start van de Amstel Gold Race zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. Je vindt hier een aantal accommodaties op een rij. Wees er snel bij, want de meeste locaties zijn snel volgeboekt!

    Let op! Wild kamperen is niet toegestaan! Kamperen mag alleen op officiële kampeerplaatsen. Tevens is het verboden om in de voetgangersgebieden in het centrum van Valkenburg te fietsen.

    Start- en finishlocatie

    • Start

     Amstel Gold Race Experience De Leeuwhof 2, Valkenburg

    • Finish

     Valkenburg aan de Geul