Amstel. Sinds 1870

Al 150 jaar brouwt Amstel fantastisch in uiteenlopende varianten voor verschillende seizoenen en speciale gelegenheden. Bier wat je samen drinkt met vrienden voor elke gelegenheid. Sinds 1870 wordt Amstel met liefde gebrouwen om die onvergetelijke momenten in het leven nog specialer te maken.

  Koop Amstel online bij de volgende winkels:

  Amstel Pilsener

  Sinds 1870 wordt Amstel Pilsener volmout gebrouwen met natuurlijke ingrediënten. Het resultaat is een helder goudgeel bier met een volle, toegankelijke smaak en een stevige schuimkraag. Het perfecte bier om te delen met vrienden.

  Amstel 0.0%

  Amstel 0.0% is een geheel acoholvrij bier gebrouwen met onze cold contact brouwmethode en aurora hop. Het heeft de vertrouwde smaak van Amstel en staat bekend als een van de beste alcoholvrije bieren in Nederland volgens het AD.

  Amstel Blond

  Amstel Blond is een 4% alcohol bier van lage gisting, volgens een traditioneel brouwrecept van Amstel. Het is gebrouwen van 100% gerstemout met een vleugje geroosterde mout voor een volle pilsenerkleur. Het resultaat, een milde en frisse pilssmaak.

  Amstel Rosé

  Amstel Rosé de heerlijke mix van Amstel bier en rood fruit, is verfrissend fruitig en bevat 4% alcohol. Voor onvergetelijke momenten met vrienden.

  Amstel Radler 0.0%

  Amstel Radler is de natuurlijke mix van Amstel bier en citroenwater. Dubbel verfrissend en met 0% of 2% alcohol. Het lekkerst met lekker weer of voor na het sporten.

  Amstel Radler 2.0%

  De natuurlijke mix van Amstel bier en citroenwater. Amstel Radler is dubbel verfrissend en bevat 2% alcohol. Lekker voor na het sporten of een andere inspanning.

  Amstel Witbier Radler 0.0%

  De kenmerkende, zachte smaak van alcoholvrij Witbier en verfrissende elementen van Radler maken het een heerlijk zomers drankje . Proef nu zelf de Amstel Witbier Radler 0.0% voor een aangename verrassing.

  Amstel Bock

  Amstel Bock is een stevig, mild zoet bockbier met de geur van donker fruit en hinten karamel. De specifieke herfstachtige tint is het resultaat van speciale, donkergekleurde moutsoorten. Dit speciaalbier drink je het beste binnen bij de open haard, na een stevige herfstwandeling of bij het laatste zonnetje op een terras samen met vrienden.