De deuren van de grootste Amstel kroeg van Nederland blijven gesloten

De Vrienden van Amstel LIVE 2022 kan vanwege het verlengen van de overheidsmaatregelen niet van start gaan. We waren er helemaal klaar voor en realiseren ons dat we heel veel vrienden teleurstellen. De show is af, er is volop gerepeteerd en de vertrouwde kroonluchter hangt in Ahoy. Jammer genoeg blijken alle inspanningen tevergeefs.

Let op: zwarthandel

Alleen als je kaarten via de officiële verkoopkanalen koopt weet je zeker dat je niet teveel betaalt én dat het ticket ook echt toegang tot het evenement geeft.

Vip exclusief

Maximaal genieten van De Vrienden van Amstel LIVE? Dat kan met het VIP Exclusief arrangement; een volledig verzorgde avond van binnenkomst op het parkeerterrein tot afterparty. Én natuurlijk uitstekend uitzicht op de onvergetelijke show!

Nachtje blijven slapen?

Genieten van een wervelende show en vervolgens weer voor de deur van je hotel afgezet worden. Hoe lekker is dat? Kies een hotelarrangement inclusief transfer naar Ahoy én ontbijt!

Kaarten inclusief vervoer?

Onze vervoerspartner Zoover Sports & Events biedt groepsarrangementen aan inclusief officiële entreekaarten & vervoer per luxe touringcar. Je bepaalt zelf het opstapadres van je groep.

Contact 2022

  • Van de pers?

    Voor het aanvragen van een persaccreditatie stuur je een e-mail naar pers@vriendenvanamstel.nl of neem contact op met de afdeling Communicatie van Amstel: pers@heineken.nl / 088-4343243.

  • Reguliere kaarten

    Heb je vragen over de ticketverkoop of problemen bij het bestellen van de kaarten? Neem contact op met Paylogic.

  • Vip en hotelarrangementen

    Klik hieronder voor meer informatie.

Zijn we al vrienden?