AMSTEL GOLD RACE EXPERIENCE

  De Amstel Gold Race Experience die uitgegroeid is tot de start- en finishlocatie voor de permanent bewegwijzerde Amstel Gold Race routes, is te vinden in het Shimano Experience Center, gelegen op Par’Course te Valkenburg aan de Geul. Dit ‘village départ’ is een walhalla voor de ware wielersportliefhebber en is de thuishaven van de Amstel Gold Race. De mogelijkheden die het Shimano Experience Center tevens biedt, zoals douche- en omkleedfaciliteiten, het plannen van een (individuele) route, de mogelijkheid om een high-end fiets te huren en te testen, het kunnen kopen van (vergeten) accessoires en wielerkleding maar ook services zoals een bikefitting gecombineerd met alle horeca faciliteiten, zorgen voor een unieke ervaring.

  Binnenkort fietsen in Zuid-Limburg? Dat kan, vanuit de Amstel Gold Race Experience. Beleef de Amstel Gold Race, 365 dagen per jaar, bij de Amstel Gold Race Experience!

  AMSTEL GOLD RACE EXPERIENCE ARRANGEMENTEN

  Wil je de Amstel Gold Race 365 dagen per jaar beleven? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om hier een compleet arrangement van te maken, deze arrangementen worden verzorgt door onze partner Shimano Experience Center

  • Like a pro € 25,95

   Fiets één van de lussen van de Amstel Gold Race 365- routes, plan je rit vooraf onder het genot van koffie met vlaai. Na afloop van je rit staat er een heerlijke pastamaaltijd klaar.

  • Like a pro plus € 36,95

   Na ontvangst met koffie en vlaai fiets je één van lussen van de Amstel Gold Race 365 route, bij terugkomst even opfrissen en genieten van een pastamaaltijd om vervolgens nog even na te praten over je rit onder het genot van een hapje en drankje.