TOERVERSIE AMSTEL GOLD RACE GAAT DOOR OP 11 SEPTEMBER

  De Toerversie Amstel Gold Race gaat door op 11 september

  Heeft het goede nieuws jou ook al bereikt? De Toerversie Amstel Gold Race op zaterdag 11 september gaat door! Sinds de persconferentie vanuit de overheid van 13 augustus jongstleden is duidelijk onder welke omstandigheden de Toerversie Amstel Gold Race georganiseerd kan worden.

  Om te voldoen aan de geldende COVID-19-maatregelen zullen we diverse maatregelen moeten treffen.

  • Doorstroomlocaties: Het afhalen van de startnummers, de start, de verzorgingsposten en de finishlocatie worden met voldoende ruimte als een doorstroomlocatie ingericht. Dit betekent dat we normaal drukke locaties anders inrichten om de veiligheid van de deelnemers én onze medewerkers te kunnen waarborgen.

  • Bedrijventeams: Voor de bedrijventeams is er zoals gewoonlijk weer een ontbijt voorzien en na afloop een pastamaaltijd. De paviljoens zullen worden gebouwd op de top van de Cauberg, nabij de finishlijn.

  • Coronatoegangsbewijs bedrijventeam deelnemer: Een geldig coronatoegangsbewijs is verplicht voor een bedrijventeam deelnemer. Na controle van het geldige Coronatoegangsbewijs, wordt elke deelnemer geplaceerd.

  • Coronatoegangsbewijs reguliere deelnemer: Om deel te nemen aan de Toerversie Amstel Gold Race is voor de reguliere deelnemer geen Coronatoegangsbewijs nodig.

  • Finishlocatie: Vanwege de maatregelen moeten we echter de finishlocatie ook inrichten als een doorstroomlocatie, waardoor er dit jaar geen finishdorp zal zijn. We vragen daarom ook alle deelnemers om na de finish en het ontvangen van de welverdiende medaille terug te keren naar hun auto of verblijfsaccommodatie.

  Meer informatie en uitleg volgt de komende weken.

  De reguliere horeca in de omgeving is – uiteraard binnen de geldende regels – geopend, het is mogelijk om daar via het restaurant of café zelf een reservering te maken. De gemeente Valkenburg en heel Zuid-Limburg kijkt er weer naar uit wielerliefhebbers te ontvangen.

  We zijn als organisatie vanzelfsprekend enorm blij en opgelucht dat we eindelijk weer deelnemers mogen ontvangen en de toertocht over de mooiste routes in Zuid-Limburg kunnen organiseren. Heel goed nieuws waar we bijna twee jaar op hebben gewacht! Tot 11 september.