Let op zwartverkoop

  Officiële verkoopkanalen

  Kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE 2024 koop je via deze website en ticketpartner Paylogic.

  Zoover Sports & Events is de officiële busvervoerspartner van De Vrienden van Amstel LIVE, waar in opdracht van De Vrienden van Amstel LIVE ook officiële kaarten en busvervoer worden aangeboden.

  De reserveringen voor groepen, VIP- en Hotelarrangementen worden verwerkt door Ticketsite.nl in opdracht van de organisator.

  Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen. Deze kun je vinden op onze website (www.vriendenvanamstel.nl), want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het evenement geeft.

  De algemene voorwaarden van De Vrienden van Amstel LIVE vind je hier.

  Zwarthandel

  De officiële kaartverkoop voor editie 2024 verloopt via onze ticketingpartij Paylogic. Dit is de enige partijen waar je tickets officieel en gegarandeerd kunt kopen. De vraag is zo enorm, dat er steeds meer mensen een kaartje voor volgend jaar willen bemachtigen. De vraag is dus groter dan het aanbod. Wij kunnen hier dan ook geen specifieke voorkeur en voorrang aan personen geven, anders dan onze fans als eerste op de hoogte te stellen via Facebook, Twitter en via de nieuwsbrief. Ook bij informatie over extra toegevoegde avonden of extra kaarten.

  Om het risico op doorverkoop van tickets tegen woekerprijzen zo veel mogelijk te beperken, worden er alleen tickets online verkocht via onze website en Paylogic. Mocht je tijdens de verkoop van De Vrienden van Amstel LIVE geen tickets kunnen bemachtigen via ons officiële kanaal, koop dan nog steeds je ticket(s) NOOIT bij Topticketshop.nl, Viagogo.nl, Budgetticket.nl, Protickets.nl, Onlineticketshop.nl, Seatwave, Besteltickets.com, Pepetickets.nl, Ticketsnederland.nl, Marktplaats.nl en dergelijke. Kijk op de website van Weet Waar Je Koopt voor een nagenoeg volledig overzicht, www.weetwaarjekoopt.nl.

  Dergelijke websites werken namelijk als volgt: vaak bieden ze kaarten al te koop aan, voordat de officiële verkoop is gestart. Ze gaan er van uit dat ze aan kaarten kunnen komen om vervolgens tegen hogere prijzen te verkopen. Die kanalen hebben echter evenveel, zelfs veel minder, kans als ieder ander potentiële koper, we zullen immers NOOIT met hen samenwerken en halen zelfs zoveel mogelijke de verdachte kopers, bestellingen en accounts uit de bestellingen. In veel gevallen hebben ze daarom helemaal geen tickets en vertellen ze je dat de tickets pas enkele dagen voor het festival worden geleverd door de leverancier. Dit resulteert regelmatig in teleurgestelde fans, die daardoor alsnog geen kaarten hebben kunnen bemachtigen. Uitwijken naar een ander ticketbureau zou je dus NOOIT moeten doen.

  Laat zwarthandelaren lekker links liggen, want ook dit jaar worden kaarten uit de zwarthandel zo veel mogelijk ongeldig gemaakt. Ook op Marktplaats worden ieder jaar weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen.

  Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Aan personen onder de 18 jaar wordt geen toegang verleend tot het evenement (ook niet onder begeleiding van een volwassene). Aankoopbedragen worden niet gerestitueerd.

   Contact 2024

   • Pers

    Voor het aanvragen van een persaccreditatie stuur je een e-mail naar pers@vriendenvanamstel.nl.

   • Reguliere kaarten

    Heb je vragen over de ticketverkoop of problemen bij het bestellen van de kaarten? Neem contact op met Paylogic.

   • VIP- en hotelarrangementen

    Vragen over je VIP of hotelarrangement? Neem contact op met Ticketsite.

   Prijzen

   Tickettype: Prijs: Opmerkingen:
   Arena Staanplaats €89,75 Service kosten 6,00
   1e Rang Zitplaats €84,75
   2e Rang Zitplaats €75,75
   3e Rang Zitplaats €69,75
   4e Rang Zitplaats (mogelijk beperkt zicht) €43,75 (mogelijk beperkt zicht)
   Staanplaats 1e Ring €59,75
   Podiumplaats €89,75
   Rolstoel/Begeleider €75,75
   Podium Plus (in. Consumpties) €149,25

   Alle prijzen zijn inclusief 9% btw.

   Het bestellen van VIP- en Hotelarrangementen kan via bestellen.vriendenvanamstel.nl .

   Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Aan personen onder de 18 jaar wordt geen toegang verleend tot het evenement (ook niet onder begeleiding van een volwassene). Aankoopbedragen worden niet gerestitueerd.