Ticketruilsysteem

  Ticketruilsysteem

  Vanaf januari 2022 is ons ticketruilsysteem geopend. Ben jij ingeloot en heb je betaald, maar zie je om wat voor reden dan ook toch nog af van deelname? Dan kun jij je ticket via dit systeem te koop aanbieden.

  Ben jij niet ingeloot of was je vergeten te betalen? Dan maak jij, door je aan te melden voor de reservelijst, tóch nog kans op een startbewijs.

  Hoe werkt het?

  Vanaf nu is het mogelijk om tickets te ruilen, dus als jij als deelnemer ingeschreven staat en niet meer kunt deelnemen, kun je jouw ticket aanbieden voor verkoop. Als je op dit moment nog geen ticket hebt kunnen bemachtigen, kun je jouw interesse in een ticket kenbaar maken.

  De organisatie zorgt vervolgens, als er tickets beschikbaar worden gesteld, dat deze toegekend worden aan iemand met interesse.

  Voordelen van dit systeem voor de koper zijn dat iedereen er zeker van is dat er sprake is van geldige tickets en dat tickets alleen aan de verkoopprijs van €50,- (incl. €6,- borg) worden aangeboden. Voor de verkoper geldt dat er geen risico is op wanbetaling, want de organisatie betaalt het (volledige) inschrijfgeld terug zodra de koper de betaling voldoet.

  Let op! Aanmelden voor het ticketruilsysteem gebeurt op individuele basis. Mocht je alsnog een ticket bemachtigen dan betekent dat niet dat jouw team automatisch ook wordt ingeloot. Iedereen moet zich individueel aanmelden voor het ticketruilsysteem via zijn/haar persoonlijke pagina aanmelden.

  Aanmelden

  Aanmelden voor het ticketruilsysteem kan alleen via jouw persoonlijke pagina.

  1. Log in op jouw persoonlijke pagina.
  2. Scroll helemaal naar beneden naar het blok 'reservelijst'.
  3. Daar kun je jouw ticket aanbieden voor een 'ruil' of 'inschrijven' voor de reservelijst.
  4. Bij een match ontvang je een mail en na betaling van de koper, maken wij het inschrijfgeld retour over.