Wielrenroute Sittard - Geulle - Sittard

  Deze koers van de Grimpeur en Limburg Cycling start in Oostelijke richting. Met het Tom Dumoulin Bike Park achter de wielen fiets je snel buiten de Sittardse stadsgrenzen.

  Op zoek naar heuvels! Tussen de plaatsen Windraak, Puth en Munstergeleen wordt een bezoek gebracht aan een klein fietsparadijsje vol korte explosieve klimmetjes. Hier wordt de hartslag langzaam opgevoerd met het bedwingen van de Wanenberg.

  Wat daarna volgt zijn velden, schilderachtige gehuchten en leuke korte kuitenbijters. De route brengt je langs de mooiste plekjes van deze regio. Vlak is het nooit. Zoals het hoort bij een goede route komt het vuurwerk op het laatst.

  Er liggen met de Schieversberg en de Sweikhuizerberg twee klimmen op je te wachten die alle andere hellingen in dit parcours doen verbleken. Als je na dit geweld nog wat over hebt komt dat goed uit.

  De ronde zit er bijna op, maar om de kilometers nog wat verder op te drijven kun je op het Tom Dumoulin Bike Park nog even lekker los gaan. Check wel even de openingstijden!

  Kijk voor meer unieke routes op Grimpeur of Limburg Cycling.