Snelle, Suzan & Freek en Sunnery James & Ryan Marciano op de Vrienden van Amstel LIVE

    Snelle, Diggy Dex, Suzan & Freek, Paul de Munnik en Sunnery James & Ryan Marciano zijn toegevoegd aan de line-up van De Vrienden van Amstel LIVE. Voor rapper Snelle en zangduo Suzan & Freek is het de eerste keer dat ze in de grootste kroeg van Nederland staan.

    Eerder deze maand werd al bekend dat ook Nick & Simon, Thomas Acda, BLØF, Chef’ Special, Typhoon en Krezip in januari in de grootste Amstelkroeg van Nederland staan. De line-up is nog niet compleet, de komende tijd worden nog meer namen bekendgemaakt.

    Snelle: “Het is voor mij heel bijzonder om gevraagd te worden voor De Vrienden van Amstel LIVE. Ik doe pas net mee met de grote jongens en dan al mogen optreden op een evenement van dit formaat is natuurlijk een droom. Bovendien is het ook nog eens het favoriete feestje van mijn vader. Ik kijk er ontzettend naar uit en ben zelfs al bezig met de voorbereidingen. Er is een andere waanzinnige muzikant op De Vrienden van Amstel waar ik al heel lang tegenop kijk. Het zou zomaar kunnen dat ik daar een mooie samenwerking mee aanga.”

    Ook Sunnery James & Ryan Marciano keren terug: “We staan er voor het tweede jaar op rij, wat niet gebruikelijk is voor dj’s. Maar toen wij weer werden gevraagd konden we absoluut geen nee zeggen. Het feestje in Ahoy is fantastisch en wat er backstage gebeurt, de saamhorigheid en alle Nederlandse artiesten bij elkaar, maakt dat alles klopt. We werden in no-time onderdeel van het Vriendenteam en we hebben daar natuurlijk ook bijzondere vriendschappen opgebouwd. Daar is onder meer onze nieuwe single met Guus Meeuwis uit voortgekomen. Wat wij in januari gaan doen kunnen we nog niet vertellen maar het is in elk geval nooit eerder door dj’s gedaan.”