Anouk, Ronnie Flex en Maan bij de Vrienden van Amstel LIVE

  Zojuist zijn in de Coen en Sander show op Radio 538 en in het nieuwe programma 6 Inside op SBS6 de eerste namen van het programma van de 21ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE bekendgemaakt. In de grootste Amstelkroeg van Nederland, die op donderdag 17 januari haar deuren opent, zijn onder meer Anouk, DI-RECT, Jeroen van Koningsbrugge, Kraantje Pappie, Maan, Miss Montreal, Nick & Simon en Ronnie Flex te zien. In een later stadium zal de organisatie meer namen bekendmaken.

  Na de reizende festival editie De Vliegende Vrienden van Amstel Live van september vorig jaar keert het evenement terug op het vertrouwde nest in Rotterdam Ahoy. Er worden dit jaar meer dan 145.000 bezoekers verwacht, verspreid over 11 showavonden. Alle concerten zijn volledig uitverkocht.

  Voor zangeres Maan is het haar eerste keer De Vrienden van Amstel LIVE: “Ik ben natuurlijk al vaak gast geweest en heb vorig jaar bij Vliegende Vrienden ook al wat sfeer kunnen proeven maar dit is natuurlijk wel een heel mooi begin van 2019 voor mij. Vrienden is groot podium voor een artiest, om daar maar liefst 11 keer mogen staan is een enorme eer. Ik kijk enorm uit naar het samenzijn met al die leuke collega’s en de bijzondere samenwerkingen”.

  Coen en Sander Show live vanuit Ahoy Rotterdam

  538-dj's Coen en Sander zullen op 17, 21, 23 en 24 januari live uitzenden vanuit de backstage bar in Ahoy Rotterdam. In het programma spreken zij de artiesten van De Vrienden van Amstel LIVE, zijn live optredens te horen en strijden de artiesten tijdens de heuse Amstel Pub Cup.

  De registratie van ‘De Vrienden Van Amstel LIVE’ is op zaterdag 2 februari te zien om 20.00 uur op SBS 6. De presentatie hiervan is in handen van Giel Beelen.