Spinder bike carriers wederom sponsor van de Amstel Gold Race

  De Amstel Gold Race en Tradekar verlengen hun samenwerking. In 2023 wordt de sponsoring van Tradekar zelfs uitgebreid. Sinds 2015 is Tradekar met hun merk Spinder partner van de Amstel Gold Race.

  “Wij zijn ieder jaar weer trots om ons merk Spinder aan deze internationale wielerwedstrijd te mogen verbinden en te kunnen bijdragen aan een geslaagd evenement voor meer dan 15.000 fanatieke fietsers. Wij gaan dit jaar zelf ook met een team van 35 relaties deelnemen op de toer-dag en zullen uiteraard ook zondag aanwezig zijn om de wielrenners toe te juichen. Wij hopen deze samenwerking nog lang te kunnen voortzetten.”- Michel Ferwerda, Managing Director Tradekar

  “Spinder is vanaf 2015 trouwe sponsor van de Amstel Gold Race. Voor ons is dit ieder jaar een mooie gelegenheid om de fietsendragers van Spinder onder de aandacht van het brede en enthousiaste wielerpubliek te brengen. Afgelopen jaar zijn wij druk geweest met het rebranden van Spinder. Een nieuw logo, een nieuwe website en een nieuw assortiment. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en kijken er naar uit om de deelnemers en liefhebbers van de Amstel Gold Race kennis te laten maken met het nieuwe Spinder.” – Marjolein Razenberg, Manager Marketing & Communications.

  Leo van Vliet, koersdirecteur Amstel Gold Race: “Het is altijd zeer mooi wanneer een sponsor de samenwerking wil verlengen. We zijn dan ook trots dat Tradekar heeft besloten om onze samenwerking voort te zetten en zelfs uit te breiden. Op het rugnummer van al onze 15.000 deelnemers aan de Toerversie zullen we dit jaar het logo van Spinder zien.”

  Het Amstel Gold Race weekend vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 april 2023. De Toerversie Amstel Gold Race met 15.000 deelnemers wordt verreden op zaterdag 15 april 2023. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten. De heren- en dameswedstrijd worden verreden op zondag 16 april 2023.

  Over Tradekar Tradekar is een toonaangevende, internationale organisatie die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en verkoop van vrijetijd gerelateerde producten. Denk hierbij aan fietsendragers, caravan rangeersystemen en elektronische auto & kampeer accessoires. Alle producten zijn voorzien van de benodigde keurmerken en worden uitvoerig getest in de speciaal daarvoor ingerichte testruimtes. Tradekar wil met haar eenvoudig te gebruiken producten een gevoel van vrijheid creëren zodat iedereen zorgeloos en met plezier van zijn vrije tijd kan genieten. Alle merken van Tradekar zijn gebundeld in Tradekar House of Leisure Brands en vormen samen een compleet assortiment aan producten. Tradekar levert aan de groothandel en retailmarkt. https://www.tradekar.com/