Škoda & Wealer nieuwe mobiliteitspartner Amstel Gold Race

  Škoda & Wealer nieuwe mobiliteitspartner Amstel Gold Race

  De Amstel Gold Race, Škoda Nederland en Wealer gaan een samenwerking aan. De Amstel Gold Race in Nederlands Limburg heeft een plek veroverd in de harten en agenda’s van wielerfans. Dit jaar vindt alweer de 58e editie plaats van de Nederlandse voorjaarsklassieker, die doorgaans kan rekenen op veel aandacht van pers en publiek. Škoda deelt al jaren diezelfde passie en interesse voor de wielersport getuige hun vele partnerships Zo sponsort Škoda al sinds 2004 de Tour de France. Vanaf 2024 zullen Škoda Nederland en Wealer alle wedstrijdauto’s voor onder andere jury en gasten bij de Amstel Gold Race voor zowel mannen als vrouwen verzorgen.

  Leo van Vliet, koersdirecteur Amstel Gold Race: “We zijn er trots op dat Škoda Nederland & Wealer toetreden tot onze sponsor- en partnerpiramide. Škoda is een prachtig merk met hart voor het wielrennen. Daarnaast zijn zij ook vooruitstrevend op het gebied van duurzame mobiliteit, getuige de geëlektrificeerde modellen die zij op de markt brengen. Dit laatste is een extra motivatie om samen met Škoda het partnership aan te gaan. Ik voeg er daarnaast ook nog graag aan toe dat we met Wealer als dealer een meer dan goede partner met sterke Limburgse wortels als onderdeel van de deal hebben.”

  Het Amstel Gold Race weekend vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 april 2024. De Toerversie Amstel Gold Race met 15.000 deelnemers wordt verreden op zaterdag 13 april 2024. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten. De heren- en dameswedstrijd worden verreden op zondag 14 april 2024.

  Over Škoda

  Škoda is een van de oudste autofabrikanten ter wereld. In 1895 begon het Tsjechische automerk als fietsenfabrikant. Daarom zijn Škoda en wielrennen ook een perfecte match. Met een mooie line up van 11 verschillende modellen, is er genoeg keuze voor iedere automobilist, van een compacte stadsauto tot de volledig elektrische Enyaq.

  Over Wealer

  Wealer is het aanspreekpunt voor al je autozaken. Wij zijn officieel dealer in de regio Limburg en omstreken voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi RS.

  Wealer bestaat uit dealer- en servicevestigingen. Met 7 vestigingen in Heerlen, Sittard, Roermond, Maastricht, Venlo, Venray én Panningen is er altijd een vestiging bij je in de buurt waar je terecht kunt.