Boels nieuwe partner Amstel Gold Race

    Boels Rental en de Amstel Gold Race zijn een hernieuwd partnerschap aangegaan voor de komende 3 jaar. Lokale betrokkenheid zit in he DNA van het Limburgse verhuurbedrijf, dat is uitgegroeid naar een internationale organisatie actief in 18 landen. Daardoor is Boels en zijn herkenbare oranje materiaalvloot niet weg te denken uit het straatbeeld en de wielersport.

    Langdurig partnerschap

    Als sponsor is Boels al jarenlang zichtbaar, eerst met het Boels-Dolmans Cycling team en nu co-sponsor van opvolger Team SD Worx. Daarnaast was het bedrijf hoofdsponsor van diverse internationale wielerevenementen zoals Luik-Bastenaken-Luik en de Waalse Pijl. Sinds 2016 is Boels partner van de Amstel Gold Race. Om deze succesvolle samenwerking te bekronen worden daar nu 3 jaren aan toegevoegd.

    Gedeelde passie

    De Amstel Gold Race in Valkenburg heeft een plek veroverd in de harten en agenda’s van wielerfans. Dit jaar vindt alweer de 56e editie plaats van de Nederlandse voorjaarsklassieker, die doorgaans kan rekenen op veel aandacht van pers en publiek. Boels deelt die passie en interesse voor de gerenommeerde wielerwedstrijd. Boels en sport zijn namelijk al jaren verbonden met elkaar. Boels ziet sport & cultuur als het cement dat mensen verbindt. Daarom draagt Boels al jaren haar (oranje) steentje bij aan diverse sportevenementen.

    De twee partners zijn zeer tevreden over de hernieuwde samenwerking: Syrus de Zwarte, Head of Marketing-Communications bij Boels: “De Amstel Gold race combineert lokale betrokkenheid met internationale allure”. Deze combinatie is een gemene deler, waardoor wij uitkijken naar een succesvol partnerschap voor de komende jaren”

    Leo van Vliet, koersdirecteur Amstel Gold Race: “Boels is een zeer welkome aanvulling op onze lijst van bedrijven in de sponsor- en partnerpiramide. We zijn er trots op dat we weer een mooie internationale onderneming met Limburgse roots, die past bij de Amstel Gold Race, voor meerdere jaren aan ons hebben weten te binden. Met zijn internationale bekendheid en ervaring in grootschalige evenementen kan Boels een steentje bijdragen aan het verder ontwikkelen van de Amstel Gold Race.”