Informatie

  Kosten inschrijving

  De kosten voor deelname bedragen €50,- euro (inclusief 6,- euro borg). 

  Officiele Amstel Gold Race wielershirt

  De Toerversie Amstel Gold Race in stijl fietsen? Dat kan!

  Met trots presenteren we het unieke Amstel Gold Race wielershirt voor de aankomende editie. Zoals elk jaar is het shirt verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering. Nieuw dit jaar is de optie om het wielershirt te personaliseren. Bestel jouw Amstel Gold Race wielershirt nu en fiets de Toerversie Amstel Gold Race in stijl! Interesse? Bestellen is vanaf nu mogelijk via deze link.

  Vriendenteams

  Ook dit jaar werken we weer met vriendenteams, het voordeel hiervan is dat jullie allemaal samen (als team) worden ingeloot of uitgeloot. Je hoeft dus niet zonder je vrienden te fietsen op 9 april. Het is wel van belang dat je uiterlijk 11 november je team gevormd hebt met alle deelnemers, daarna kunnen geen deelnemers meer worden toegevoegd aan je team.

  Afstand wijzigen

  Tot aan het moment dat de loting plaatsvindt kan je zelf je afstand wijzigen via je persoonlijke pagina. Vanaf het moment van loting is het niet meer mogelijk om je afstand te wijzigen. Vanaf januari (na de loting) is het weer mogelijk om je afstand zelf te wijzigen via je persoonlijke pagina.

  Parkeren

  Parkeren is mogelijk in Sibbe, daar is een parkeerweide beschikbaar voor deelnemers. Hier kun je de gehele dag parkeren voor €5,-. Om de doorstroom ter plekke te stroomlijnen willen we vragen dit bedrag contant en gepast te voldoen, zodat opstoppingen zo ver mogelijk worden vermeden.

  In de navigatie kun je Dorpstraat in Sibbe invoeren, zodra je in de buurt van het evenement komt, word je met grote borden naar de exacte parkeerplek geleid.

  Starttijden

  Hieronder zijn de starttijden van de verschillende afstanden terug te vinden. Hier zie je tevens de kleur pijl die jij gedurende de gehele dag kunt volgen. De splitsingen van de routes zijn tevens met grote borden aangegeven.

  Afstand en verzorgingsposten

  • 65 KM zwart: 08:30-11:00 Start + 1 verzorgingspost
  • 100 km blauw: 08:00-11:00 uur Start + 2 verzorgingsposten
  • 125 km geel 07:30-11:00 uur Start + 2 verzorgingsposten
  • 150 km rood 07:00-11:00 uur Start + 2 verzorgingsposten
  • 200 km roze 06:30-09:00 uur Start + 5 verzorgingsposten
  • 240 km oranje 06:30-09:00 uur Start + 5 verzorgingsposten

  Verzorgingsposten

  Op de verzorgingspost kun je (in wisselende samenstelling) kiezen uit sportvoeding en -drank zoals onder andere koekjes, wafels, bananen, water of sportdrank.

  Douches

  Er is na afloop (beperkt) douchegelegenheid beschikbaar. Hiervoor kun je terecht bij het Shimano Experience Center. Deze douches zijn toegankelijk tot 19:00 uur.

   De routes