Bereikbaarheid Ahoy

  Rotterdam Ahoy

  Ahoyweg 10

  3084 BA ROTTERDAM

  Wil je een routebeschrijving printen? Klik hier!

   Openbaar vervoer

   Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op vijf minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijk je op www.9292ov.nl en www.ret.nl. Houd er rekening mee dat je een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer. Een wegwerpkaartje met twee metroreizen koopt u eenvoudig op Rotterdam Centraal Station bij de ingang van de metro. U kunt ook een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op www.ret.nl. Hier vind je ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

   Er rijden géén extra bussen en treinen gedurende De Vrienden van Amstel LIVE 2022 concertreeks!

   Plan daarom van tevoren je terugreis alvast goed. Kijk voor de actuele vertrektijden op www.9292ov.nl.

    

   Eigen vervoer

   Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kun je verder de borden Ahoy volgen.

   Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag

   Houd de A4 aan tot Den Haag. Neem de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Utrecht. Op de A20 neem je afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de Van Brienenoordbrug houd je Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15) aan. Eenmaal op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Volg vanaf deze afslag de borden Ahoy.

   Vanuit de richting Utrecht

   Houd de A12 aan tot Gouda, en neem vervolgens de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neem je afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de Van Brienenoordbrug houd je Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15) aan. Eenmaal op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Volg vanaf deze afslag de borden Ahoy.

   Vanuit richting Dordrecht/Breda

   Houd de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na deze afslag volg je de borden Ahoy.

   Vanuit richting Zeeland/Roosendaal

   Houd de A29 aan richting Rotterdam en rijd deze weg helemaal uit, de richting Ahoy staat aangegeven. Volg de borden Ahoy.