Tekenen van de startlijst

Presentatie van alle ploegen vanuit vip-zone

Culinair programma

Culinair programma

Getuige van alle passages

Direct zicht op de finishlijn

Getuigen van hulding winnaars

Geen Hospitalityarrangementen in 2021

 

Gezien de op dit moment geldende maatregelen en omstandigheden vinden wij het als organisatie van de Amstel Gold Race niet verantwoord om hospitality-arrangementen aan de bieden tijdens de 2021 editie. Voor de Toerversie welke gehouden zal worden op zaterdag 11 september bieden wij wel de Toerversie Bedrijventeam aan.

We hopen u natuurlijk graag volgend jaar weer te zien.

  BELEEF & GENIET € 195,00 P.P. (EXCL. BTW)

   

  ZONDAG 19 APRIL 2020 VAN 11.00 UUR TOT ± 18.30 UUR

   

  Het ‘Beleef & Geniet’ arrangement biedt je een middag vol wielerplezier en genot. Vanaf de eerste doorkomst bent u welkom in ons Amstel Gold Race VIP-paviljoen. Het paviljoen biedt je een onvergetelijke dag met de mogelijkheid om alle doorkomsten, de finishes, de huldigingen en het eerste interview met de kersverse winnaars live mee te maken. Uiteraard onder het genot van een uitgebreid assortiment aan hapjes en drankjes in het uiterst verzorgde culinair programma.

  U kunt de heren en dameswedstrijd volgen op de verschillende schermen in het paviljoen en daarnaast heeft u vanaf het VIP-terras zicht op de finishlijn en kunt u alle doorkomsten en finishes van dichtbij meemaken. Dankzij deze locatie komt u als VIP-gast nergens dichter bij de finish, een unieke beleving! Het Amstel Gold Race VIP-paviljoen is het ideale dagje uit voor de wielerliefhebber maar is daarnaast ook de ideale netwerkomgeving aangezien diverse bedrijven uit het gehele land vertegenwoordigd zijn.

  • Toegang tot het Amstel Gold Race VIP-paviljoen direct aan de finish

  • Deelname culinair programma

  • Getuige van de passages aan de finishlijn, finish & huldiging heren en dames

  • Bijwonen eerste interview winnaars in VIP-paviljoen

  • Ontmoeting met diverse oud-winnaars

  • Gereserveerde parkeerplaats bij het VIP-paviljoen

  • Rondeboek

  • Presentje