Routes

  De permanent uitgepijlde routes van de Amstel Gold Race 365 is onderverdeeld in 3 lussen, iedere lus voert je door een ander deel van het heuvelland. Iedere lus is duidelijke uitgepijl vanaf de Amstel Gold Race Experience, tevens is dit ook het eindpunt van alle routes

  LUS 1

  Dit is de meest noordelijke van de drie Amstel Gold Race 365-lussen. Deze voert je onder meer over de Cauberg, de Maasberg, de Adsteeg, de Lange Raarberg, Bergseweg en de Sibbergrubbe weer naar Valkenburg.

  Afstand 77,8 km

  Hoogtemeters 680 m

  LUS 2

  De 'middelste' lus in de Amstel Gold Race wedstrijd, de langste van de drie lussen, plus die met de meeste (!) beklimmingen, voert je als enige van de drie over Camerig en het vermaarde drielandenpunt in Vaals. In totaal is deze 109 km. Afvinken onderweg kun je: de Cauberg, de Wolfsberg, Loorberg, Schweiberg, Camerig, Drielandenpunt, Gemmenich, Vijlenerbos, Eperheide, Gulpenerberg, Kruisberg, Eijserweg, Sint Remigiusstraat (de Huls), Vrakelberg, Sibbergrubbe. Als finale beklim te nogmaals de Cauberg.

  Afstand 110,7 km

  Hoogtemeters 1770 m

  LUS 3

  In de Amstel Gold Race wedstrijd wordt het nu echt spannend, want dit is de finale-lus. Met exclusief in deze lus: beklimmingen van de Eijserbosweg en de Keutenberg! Maak je klaar voor: de Cauberg, de Geulhemmerberg, Bemelerberg, Wolfsberg, Loorberg, Gulpenerberg, Kruisberg, Eyserbosweg, Fromberg en de Keutenberg, als finaleklapper beklim je nogmaals de Cauberg. In totaal 77 loodzware kilometers!

  Afstand 77,3 km

  Hoogtemeters 1050 m