Tijden en toegang

  Tijden

  Vanaf 17:30 uur bent u van harte welkom in Rotterdam Ahoy. Via de VIP entree (ingang Ahoy Plaza) wordt u doorverwezen naar het Amstel VIP plein waar u als VIP gast exclusief toegang tot heeft.

  Dit jaar heten we u welkom op ons Amstel VIP plein. Het plein bestaat uit gezellige ruimtes, die u het ultieme De Vrienden van Amstel LIVE gevoel zullen geven en waar u kunt genieten van een culinair dinerbuffet.

  Vanaf 20:00 uur zullen alle VIP gasten begeleid worden naar het VIP terras in de zaal, waar om 20:15 uur het concert start. Vanaf dit exclusieve VIP terras heeft u gedurende het concert een geweldig uitzicht op de show en zijn de consumpties bij de bar inbegrepen.

  17:30 uur Aanvang VIP Exclusief arrangement

  18:00 uur Aanvang dinerbuffet

  20:00-20:15 uur Verplaatsing naar VIP terras

  20:15- +/-23:30 uur Concert De Vrienden van Amstel LIVE

  Tot 1 uur na het concert VIP afterparty met liveband FloorJaxx op het Amstel VIP plein

   

  Toegang

  U krijgt toegang tot Rotterdam Ahoy op basis van uw entreeticket. Zorg dat u uw entreeticket bij de hand heeft op uw telefoon of uitgeprint. Bij binnenkomst ontvangt u van ons een polsbandje. Wij verzoeken u deze gedurende de hele avond zichtbaar te dragen.

  Let op: de minimumleeftijd voor De Vrienden van Amstel LIVE is 18 jaar.

   

  Garderobe

  Tegenover de ingang van het Amstel VIP plein bevindt zich de gratis bewaakte garderobe.

   

  Parkeren

  Navigatieadres: Ahoyweg 10, Rotterdam. Volg na de afslag vanaf de snelweg, borden met de aanduiding: Ahoy.

  Samen met uw tickets heeft u ook een parkeerkaart ontvangen. Houd deze bij de hand en scan de parkeerkaart bij het oprijden van het parkeerterrein. Na het scannen van de parkeerkaart wordt bij het uitrijden het kenteken automatisch herkend en de slagboom geopend. Met deze kaart heeft u toegang tot parkeerterrein P1 en P2.