ALGEMENE INFORMATIE

  Minimumleeftijd

  Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Aan personen onder de 18 jaar wordt geen toegang verleend tot het evenement (ook niet onder begeleiding van een volwassene). Aankoopbedragen worden niet gerestitueerd.

  Foto- en filmcamera

  Het is niet toegestaan om professionele foto-, film-, en opnameapparatuur mee te nemen bij De Vrienden van Amstel LIVE in Ahoy. Funcamera's (gewone kleine digitale camera's) zijn wel toegestaan, evenals mobiele telefoons met camera. Deze zullen niet in beslag worden genomen. Het is echter niet toegestaan om opnamen of foto's die je gemaakt hebt voor commerciële doeleinden te gebruiken. Het meenemen van selfie-sticks is eveneens niet toegestaan.

  Geen orderbevestiging ontvangen?

  Heb je vragen over de ticketverkoop of problemen bij het bestellen van de kaarten voor 2022? Je kunt hiervoor het beste contact opnemen via de VVAL customer service pagina van Paylogic via deze pagina.

   Tijden

   Reguliere kaarten

   18.30: Deuren open

   20.00: Aanvang show

   ± 23.00: Einde show (onder voorbehoud)

   VIP Exclusief arrangementen

   17.30: Ontvangst VIP dorp

   17.45: Aanvang buffet

   20.00: Aanvang show

   ± 23.00: Einde show (onder voorbehoud)

   ± 00.00: Einde after party (tot één uur na einde show)

   Let op:

   Bent u rolstoelgebruiker, dan kunt u het VIP deck alleen betreden als het voor u mogelijk is om uit uw rolstoel te kunnen en u zal enkel op speciaal door de organisatie van het evenement aangewezen stoelen kunnen plaatsnemen. Indien u rolstoelgebonden bent dan kunt u omwille van de veiligheid bij calamiteiten alleen plaats nemen op het rolstoeldeck (op basis van beschikbaarheid). Als u hier vragen over heeft, kunt u ons uiteraard bereiken via hospitality@vriendenvanamstel.nl

    Contact

    Voor vragen over (bestelde) reguliere kaarten voor VVAL 2022 kun je via deze link contact opnemen met Paylogic.

    Voor vragen omtrent (bestelde) groepsreserveringen (vanaf 15 kaarten) en bijbehorende facturatie: 0900 - 300 8000 (25 cpm).

    Voor vragen over VIP arrangementen neemt u contact op met het hospitality team. Dat kan via 088-0112666 of via hospitality@vriendenvanamstel.nl.

    Voor vragen over Hotelarrangementen neemt u per mail contact op via hotel@vriendenvanamstel.nl.

    Voor vragen omtrent (bestelde) groepsreserveringen (vanaf 15 kaarten) en bijbehorende facturatie: 0900 - 300 8000 (25 cpm).

    Opmerkingen en klachten 2022

    De Vrienden van Amstel LIVE doet er ieder jaar alles aan om het evenement zo goed mogelijk te laten verlopen. Feedback, opmerkingen of klachten over De Vrienden van Amstel LIVE 2022 kunt u tot uiterlijk één maand na de laatste showavond (28 februari 2022) opsturen naar info@tribecompany.com. Na het verstrijken van deze datum worden deze niet meer in behandeling genomen.

    Algemene informatie

    Tribe Company BV Burgemeester Stramanweg 97C 1191 EA Ouderkerk a/d Amstel info@tribecompany.com