TOERVERSIE BEDRIJVENTEAM € 135,00 P.P. (EXCL. BTW)

  ZATERDAG 11 SEPTEMBER 2021

   

  Ook dit jaar is er weer een uniek hospitality arrangement tijdens de Toerversie Amstel Gold Race. 'Toerversie Bedrijventeam' is hét ideale personeelsuitje of een sportieve dag voor bedrijven en hun relaties of groepen die net iets meer willen dan reguliere deelname.

  • Deelname aan Toerversie Amstel Gold Race, zonder loting

  • Ontbijtbuffet in het Amstel Gold Race VIP-paviljoen

  • Gereserveerde parkeerplaats nabij het VIP-paviljoen

  • Gereserveerde bewaakte fietsenstalling

  • Speciale douche- en kleedgelegenheid bij Shimano Experience Center

  • Pastabuffet na afloop van Toerversie Amstel Gold Race

  Polsbandje

  Eén van de voorwerpen die bij je startbescheiden terug te vinden is, is een polsbandje. Zorg dat je dit vóór aanvang van het programma van de captain krijgt. Zonder polsbandje krijg je geen toegang tot het VIP-paviljoen (ook niet heel even)! Vergeet je polsbandje dus niet in het hotel! We kunnen geen uitzonderingen maken!

  Programma zaterdag 11 september

  • Vanaf 07:00 uur Ontvangst met ontbijt in bedrijventeamruimte • 09:30-11:00 uur Start Toerversie Amstel Gold Race voor bedrijventeams • 14:00-18:00 uur Pastabuffet in bedrijventeamruimte

  Coronamaatregelen

  Het VIP-programma (ontbijt, pastabuffet) zal op een besloten terrein plaatsvinden, met een beperkte bezoekerscapaciteit en waar na het tonen van een coronatoegangsbewijs geen 1,5 meter meer hoeft te worden aangehouden. Om deze reden is er vanwege de geldende COVID-maatregelen de verplichting om de bedrijventeam deelnemers een coronatoegangsbewijs te vragen middels de CoronaCheck app die je kunt downloaden. Je kunt dit aantonen door middel van een geldig vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een officiële negatieve test via testen voor toegang die maximaal 24 uur geldig is. Wanneer de deelnemers een van bovenstaande bewijzen kan tonen aan de ingang, zijn ze van harte welkom in het VIP-paviljoen.

  Verder tijdens de tocht geldt dat alle locaties tijdens het evenement, denk aan het afhalen startbescheiden, start, verzorgingsposten en de finish zijn bedoeld als doorstroomlocatie, wat concreet betekent dat er doorstroom moet zijn en dat er 1,5 meter afstand moet worden gehouden.

  Locatie:

  Het VIP paviljoen is terug te vinden op de parkeerplaats van Holland Casino (Cauberg 28). Volg de borden vanaf de parkeerplaats naar het terrein om te voorkomen dat je voor de start al een keer de Cauberg op moet.